Koulutusta

Örkeistä löytyy myös erinomaista voimaa työhyvinvointi- ja tiimikoulutuksiin, jossa halutaan tiimillä tehdä jotain uutta ja erilaista. Improvisaation ja luottamisen kautta ryhmätilanteista saadaan hauskoja ja ikimuistoisia. Myös esiintymiskoulutusta on mahdollista järjestää. Pääkouluttajana toimii näyttelijä Pentti Korhonen.

Kysy lisää koulutuksista: info@orkitimprovisaatio.com

Juontajaksi ammattilainen

Näyttelijät Janne Raudaskoski ja Pentti Korhonen ovat myös erinomaisia ja hyvin pidettyjä juontajia. Ammattilaisen ottein he eläytyvät tilanteisiin ja ovat hyvin sujuvasanaisia mutta myös tarvittaessa erittäin asiallisia seremonian mestareita.

Go Arctic Live: juontajat ja puhujat

Tilaustyöt

Mietitkö tilaisuuteesi jotain ainutlaatuista ja erilaista ohjelmanumeroa. Örkit toteuttavat myös tilaustyönä erilaisia käsikirjoitettuja esityksiä, näytelmiä, lauluja, runoja, mainoksia, videoita, mitä vaan mitä ammattilainen voi toteuttaa.

Kysy lisää: info@orkitimprovisaatio.com

työhyvinvointikoulutus oulu kajaani rovaniemi kemi tornio raahe ylivieska tiimikoulutus ryhmävalmennus esiintymisvalmennus esiintmistaidot viihdy tiimissä opi esiintymään

Videoita keikoilta

Tiedustelut

info@orkitimprovisaatio.com
08 415 277 70 (Go Arctic Live)

ESIINTYMISAJAT JA HINTA

Näyttelijät ovat töissä Oulun kaupunginteatterilla, jonka näytösajat vaikuttavat esitysten aikatauluihin ja siihet ketkä Örkeistä ovat käytettävissä esityksiin.

Kahden näyttelijän esitys on alkaen 1500 eur (30min)